Udtalelser fra forældre

Nedenfor kan du læse udtalelser fra forældre, der har haft deres børn i Anettes Pasningsordning.

Klik evt. på billedet for at læse, eller se nedenfor.

brev fra forældre_1

 

 

 

 

 

Udtalelse fra Helle og Henrik Sten:

Hos Anette er det et fantastisk sted at være barn. Børnene bliver aktiveret med leg, kreativitet og oplevelser. Børnene møder andre børn gennem legestue, havebesøg og andre fælles aktiviteter. Børnene er ude så tit vejret tillader det. Maden der bliver serveret er sund og varieret. Alt i alt en varm og kærlig dagpleje, hvor hele Anettes familie deltager, når de er hjemme.

Vi har brugt Anette til begge vores børn, fordi hun er verdens bedste dagplejemor.

Udtalelse fra Kirstine og Per:

Efter det første møde med Anette og hendes familie var vi ikke et sekund i tvivl om, at vi hellere end gerne ville have vores barn i dagpleje ved hende. Der var en super god kemi, og vi ved hun vil vores datter det bedste. Vi er glade for de trygge, faste rammer, der er omkring vores barn. Vi er glade for at have en dagplejemor, hvor vi kan tale om tingene og finde den bedst mulige løsning for os alle. Og så er det bare fantastisk at hente sit barn hver dag, der kommer glad hjem fra en god dag hos Anette.

Udtalelse fra Katrine og Klaus:

Vi har været så heldige at have vores søn i dagpleje hos Anette fra 1. december 2012 til 1. december 2013

Hos Anette får man lov at være barn med masser af leg ude i naturen, bondegårdsbesøg og legestue en gang om ugen, hvor “Anettes børn”, mødes med andre børn.

Vi har hver eneste dag kunne vi køre fra Anette med ro i sjælen og vide at vores søn var i de bedste hænder. Anette er altid glad, positiv og et utroligt pligtopfyldende menneske. Hos hende er man en del af familien, og det mærker man straks, man træder ind af døren.

Vi har kun vores bedste anbefaling til Anette, som må være svaret på verdens bedste dagplejer.

 

 

 

 

 

Anettes Private Pasningsordning - Nygade 6 - 9750 Østervrå - Tel. 26 35 19 23 - anette.nygade@gmail.com